Tuesday, September 04, 2007

IKLAN 2...


Gambar Perkahwinan Hilmi+ Ruzieta, 19 Ogos 2007, Ahad, Muar, Johor.





Saya beberapa kali diminta oleh rakan- rakan untuk melihat gambar walimah tempoh hari. Setelah beberapa kali 'terlupa', akhirnya mampu untuk download di blog ini. Gambar seterusnya akan muncul kelak. Bagi yang tidak kesempatan hadir, insyallah bulan November ini diadakan di Manjung.

7 comments:

ibnu zhaki said...

mabruk alaik ya akhi, walimah ana nanti akhi ngan zaujah akhi kena datang :)

Fadhilah said...

Tahniah Hilmi!Sorry tak dapat hadir on your wedding day.May Allah swt bless both of you,bahagia dunia akhirat,aminn..!

Jiwa Rasa said...

Tahniah & Selamat Pengantin Baru.

Moga tabah menghadapi `cabaran' berpuasa... :)

Anonymous said...

salamualaikum,,,selamat pengantin baru,,,(sorry lambat wish),,,huh,,kalau tak silap,,,zawjah akhie hilmi ni org sekampung dgn ana kot,,(adeh ni la padahnya tak balik kampung) kampung ana pun kat bakri muar,,,tapi tak ingatla specific area kampung ana nih,,,dah sethn tak balik, kat manjung tu pon rumah lama ana juga,,,satu fasa pulak tuh,,,bolel la nnt ana dtg ye!! salam

zaimah said...

salam alaik.... sy wakil uniten y g prog kat masjid negara tu.. wish saudara hilmi dan saudari rozita..

slamat pengantin baru.... :)

mujahiddakwah said...

salam. tahniah..tapi gambar tu gambar bersanding..ukan bersanding tu budaya agama hindu ker dan tak sepatutnya orang islam buat?...huhu
semoga terus berkomitmen dengan Islam
(2:208)

Hilmi Madani said...

Salam kpd Mujahid da'wah.

sdr perlu faham, Islam datang telah menjernihkan budaya perkahwinan dalam Islam.Yang dikatakan mengikut budaya Hindu ialah dulunya mereka ada api dibelah pengantin,renjis tepung tawar dll.
sekarang masih ada yang melakukannya, akan tetapi jika sekadar 'bersanding' dgn tujuan bergambar apakah dikatakan mengikut budaya hindu?
Insyallah, kita semua masih komited dgn Islam